CrossFit Coaches

Kennard Van Messem
Owner / Coach

Kennard Van Messem

Eigenaar van CrossFit Leuven. Opende de deuren op 15 mei 2011. Leidt daarnaast ook nog het voedings- en coachingprogramma No Nonsense Nutrition Program (NNNP).

Kristiaan ‘Jaan’ Mannaert
Coach

Kristiaan ‘Jaan’ Mannaert

Jaan was het allereerste officiële lid van Crossfit Leuven en geeft er les sinds 2012. Hij is een vroege vogel en geeft bijgevolg ook hoofdzakelijk de 'early bird' lessen op vrijdag en zondag. Je kan ook bij hem terecht voor vragen rond de Skill Levels die we hanteren binnen onze box en jouw CrossFit Leuven logboek.

David Delongueville
Oly Coach

David Delongueville

David is sinds 2013 dé man voor het Olympisch gewichtheffen bij ons. Hij geeft alle beginnerslessen en alle advanced Olympic weightlifting classes.

Lieven Dewitte 
Coach

Lieven Dewitte 

Lieven traint al sinds 2011 bij Crossfit Leuven en geeft er les sinds eind 2013. Hij geeft meestal CrossFit op maandagavond en zaterdagvoormiddag maar hij zit ook achter de meeste posts op Instagram en Twitter en is tegelijk ook huisfotograaf.

Audrey Van Maele
Coach / PT

Audrey Van Maele

Naast het geven van de gewone CrossFit lessen staat Audrey ook in voor de CrossFit Kids lessen. Ze is ook gespecialiseerd in het begeleiden van zwangere atleten en post-natale oefeningen,

Dries Jacobs  
Coach/PT

Dries Jacobs  

Dries geeft CrossFit lessen en je kan bij hem terecht bij al je vragen i.v.m. gewoonte verandering, motivatie en mindset.

Job Ooms   
Coach/PT

Job Ooms   

Verantwoordelijk voor de 'advanced classes' en begeleider van de wedstrijdatleten.

Feike Welter
Coach

Feike Welter

Feike combineert haar job als kinesitherapeut met coachen, ze geeft ook de prehab lessen. Bij medische vragen helpt ze je graag verder!

Vacature
Coach

Vacature

Wil jij een échte topcoach worden en van CrossFit jouw job maken? Heb je een brandende passie voor fitness en ben je bereid om hier continu over bij te leren?

If at first you don’t succeed, try doing what your coach told you the first time!

“A coach is someone who always makes you do what you don’t want to do, so you can be who you’ve always wanted to be.”  – Leeman Bennett, American football head coach